FAQ

Veel gestelde vragen / FAQ

1.   Is er een catalogus beschikbaar waarin alle willow Tree® producten in staan?
Er is geen consumenten catalogus welke een overzicht geeft van alle beschikbare Willow Tree® producten. Wel komt er elk jaar een kadogids uit welk beschikbaar is via onze website. De kadogids heeft een index en geeft een overzicht van de verschillende Willow Tree® producten doormiddel van foto’s weer. Deze kadogids kunt u vinden onder het tabblad catalogus.

2.   Waar zijn de beeldjes van Willow Tree van gemaakt? Is het hout?
Elk beeldje wordt door Susan Lordi met de hand uitgesneden uit speciale klei. De beeldjes worden vervolgens naar een fabriek in China verstuurd waar de beeldjes in beperkte oplage naar het origineel in kunsthars worden vervaardigd en daarna individueel met de hand beschilderd worden. Zachte aquarelkleuren, uitsneden en accessoires kenmerken Susan Lordi's werk. (de verf is lood-vrij)

3.   Wat is de beste manier om een gebroken Willow Tree®beeldjes te repareren? 
De beeldjes zijn gemaakt van kunsthars, wat kan breken als het valt. Twee-componentenlijm werkt het beste. Gebruik een minimale hoeveelheid van de twee-componentenlijm op de plek waar de breuk zit. Plaats de gebroken delen op elkaar. Voor de droogtijd van de lijm zie de gebruiksaanwijzing op de lijmverpakking.

4. Kunnen Willow Tree beeldjes buiten staan?
De verf welke wordt gebruikt op alle Willow Tree ® sculpturen is op basis van water en wordt aangebracht in dunne lagen. Als het blootgesteld wordt aan het weer, kan de verf ongelijkmatig slijten of een streperig worden en de kleur zal uiteindelijk veranderen en / of vervagen.

5.    Wat zijn de verzendkosten?
Bij tofkado.nl bedragen per bestelling de verzendkosten: € 3,95 (Nederland) en € 8,95 (België).

Dit is een eenmalig bedrag per bestelling voor afhandeling van uw bestelling in ons magazijn, verzendklaar maken, veilig verpakken, verzekeren en bezorgen van uw bestelling.

Tevens sluiten wij een transport-risico verzekering af op uw bestelling. Dit betekent dat mocht er onverhoopt tijdens het transport van ons magazijn naar uw afleveradres iets gebeuren met uw bestelling (o.a. beschadiging van de producten, verlies of diefstal) wij hiervoor verzekerd zijn en het risico dragen. Voor u een prettige zekerheid bij uw bestelling.

Alle vermelde prijzen op onze webwinkel zijn altijd inclusief BTW en exclusief de eenmalige verzendkosten.
Zie voor meer informatie verzendkosten & levering

6.   Moet ik verzendkosten betalen als ik iets retourneer?

Als u artikelen wilt retourneren of ruilen
Retourzending van artikelen is voor uw eigen rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.
De enige voorwaarde die wij stellen bij ruilen, is dat de artikelen die u wilt ruilen in de originele verpakking zitten, natuurlijk mag u ze wel eerst bekijken.

Als u het artikel ruilt voor een ander artikel dan wordt de verzendkosten van de nieuwe zending in rekening gebracht.
Indien u wilt ruilen tegen een duurder of een goedkoper artikel dan zullen wij naast de verzendkosten het prijsverschil met u verrekenen.

Als u de bestelling annuleert
dan storten wij het volledige aankoopbedrag retour inclusief de (heen) verzendkosten. Retourkosten komen voor uw rekening.

Als de geleverde bestelling onjuist is
Hebben wij u een fout artikel toegestuurd dan betalen wij natuurlijk de retourkosten.

Zie voor meer informatie retouren

Ook tof

Je t\'aime (I Love You) - Willow Tree Anniversary cake topper - Willow Tree

Makkelijk betalen

iDEAL

Veilig betalen

SSL

Verzendkosten

Verzendkosten € 3,95,
boven de € 75,- gratis
Twitter